Tunnelityöt ammattitaidolla

Monipuoliset maanrakennus­palvelut niin Suomessa kuin ulkomaillakin

Jarkan Maansiirto Oy tarjoaa monipuoliset maanrakennuspalvelut Suomessa sekä ulkomailla. Teemme maansiirto-, maanrakennus- ja tunnelityöt pitkällä kokemuksella. Saat samasta osoitteesta myös raskaat maansiirrot sekä kaivinkoneurakoinnit. Tutustu lisää palveluihimme ja pyydä tarjous!

Maanrakennus

Maanrakennustarjontamme kattaa muun muassa katu- ja tierakentamista, kunnallistekniikan sekä infran rakentamista, liiketilojen- ja asuinrakennusten pohjarakentamista, tunnelien rakentamista sekä rakennusten perustustöitä. Lisäksi siirrämme raskaat maa- ja kiviainesmassat. Tutustu lisää tarjoamiimme maanrakennuspalveluihin.

Maanalaiset työt

Olemme osallistuneet moniin maanalaisiin projekteihin ja meille on kertynyt mittavaa kokemusta mitä erilaisimmista maanalaisista kohteista. Tehokkaan kalustomme ja osaavan henkilöstömme ansiosta toimimme tehokkaasti myös maan alla. Tutustu lisää ja pyydä tarjous! 

Raskas maansiirto

Joskus maata täytyy siirtää paljon ja isoilla koneilla. Silloin kannattaa valita kumppani, jolla on kokemusta, kalustoa ja osaamista suurimpiinkin maansiirtotöihin! Meiltä löytyy kalusto suuriinkin kohteisiin ja osaavat ammattilaiset. Tutustu lisää raskaaseen maansiirtoon ja kysy tarjous!

Raskas maansiirto Uudellamaalla

Kaivinkoneurakointi ammattilaisilta

Teemme monipuolisesti kaivinkoneurakointia. Teemme erilaisia kohteita tehokkaasti ja laadukkailla koneilla, jolloin säästetään aikaa ja rahaa. Kohteet tulevat kokeneiden ammattilaisten käsissä kerralla kuntoon, eikä hintavista korjaustöistä tarvitset murehtia. Teemme kaivinkoneurakointia seuraavasti:

  • Maarakennustyöt
  • Kaivuutyöt
  • Salaojat
  • Pihatyöt
  • Piharakentaminen
  • Viherrakennustyöt
  • Ojan kaivuut


Kaivinkoneurakoita teemme monenlaisiin kohteisiin. Ota yhteyttä ja kysy lisää!