Jarkan Maansiirto Oy palvelee lähes 50 vuoden kokemuksella

Jarkan Maansiirto Oy palvelee lähes 50 vuoden kokemuksella

Jarkan Maansiirto Oy on pitkän linjan maansiirron ammattilainen, joka palvelee lähes 50 vuoden kokemuksella. Yrityksemme toimipiste sijaitsee Vantaalla Nuolitiellä, mutta teemme monipuolisesti kohteita Suomen eri kolkissa sekä ulkomailla. Yrityksemme ydinosaamista ovat maanalaiset työt, sekä niihin liittyvät kuljetus- ja muut palvelut, johon tulevaisuudessa keskitymme yhä enenevässä määrin. Voit tutustua maanalaisiin töihin enemmän täällä. Yhtiömme asiakaskunta muodostuu pääosin isoista maanrakennusalan yrityksistä ja infra-alan toimijoista.

Laaja palvelutarjonta

Olemme ketterä, mutta tehokas maansiirtoalan osaaja. Ammattitaitomme lisäksi reagoimme nopeasti muuttuviin olosuhteisiin ja teemme töitä kellonajasta riippumatta, kun työt sitä vaativat. Teemme jokaisessa kohteessa sen mitä on luvattu ja mistä on yhdessä sovittu, ja mielestämme se onkin parasta asiakaspalvelua. Osaavat ammattilaisemme työskentelevät tehokkaasti, huolellisuutta unohtamatta. Tarjoamme seuraavia maansiirtopalveluita:

Raskaat maansiirrot Uudellamaalla

Vuosikymmenten kokemus tuo varmuutta

Lähes viiden vuosikymmenen kokemus maanrakentamisen eri töistä tuo varmuutta ja osaamista tekemiseen. Yrityksen historiassa olemme tehneet lukuisia kohteita, ja meille on kertynyt kokemusta kaikenlaisista maanrakennustöistä. Työmailla ei helposti tule vastaan tilannetta tai ongelmaa, mitä yrityksemme ei olisi jo kohdannut. Pitkän kokemuksemme ansiosta tiedämme erilaisten kohteiden vaatimukset ja osaamme antaa tarkan arvion kohteen vaatimuksista. Tarjouspyynnön saatuamme tulemme katsomaan paikan päälle, jotta ikäviä hintayllätyksiä ei pääse syntymään. Kun tarjous on hyväksytty, työt voidaan aloittaa vaikka heti, ilman turhia odotteluja. Tutustu lisää palveluihimme ja kysy tarjous!

Pysymme kehityksen kyydissä

Pitkästä maansiirtoalan kokemuksesta huolimatta haluamme pysyä kehityksen kyydissä ja olemme hyvin perillä alan trendeistä sekä suuntauksista. Tehokas työnteko vaatii ammattimaisen henkilöstön ja laadukkaan kaluston ja siksi pidämme huolta työntekijöidemme ammattitaidosta ja panostamme laadukkaaseen maansiirtokalustoon, oli kyse sitten kaivinkoneista tai dumppereista. Kun tarvitset osaavaa ja tehokasta maansiirtoalan ammattilaista, ota meihin yhteyttä!