Helsinki maanrakennus

Raskas maansiirto - Jarkan Maansiirto Oy

Raskaat maansiirtotyöt hoitaa Jarkan Maansiirto Oy. Joskus maata ja louhetta täytyy siirtää paljon ja isoilla koneilla. Silloin kannattaa valita kumppani, jolla on kokemusta, kalustoa ja osaamista suurimpiinkin maansiirtotöihin! Toimistomme sekä korjaamotilamme sijaitsevat Vantaalla, mutta teemme kohteita koko Suomen alueella, tarvittaessa myös ulkomailla. Kun tarvitset kokenutta tekijää raskaisiin maansiirtotöihin, ota meihin yhteyttä! 

Suuret kohteet vaativat suuret koneet

Kun tarve on raskaalle maansiirrolle, tarvitaan hommaan myös raskasta kalustoa. Laajasta kalustostamme löytyy tarpeeksi järeää kalustoa, oli maansiirtokohde mikä tahansa. Käytämme kohteissa vain parhaita työkoneita, oli kyse sitten kaivinkoneista, pyöräkuormaajista tai dumppereista. Liebherr-kaivinkoneet, CAT-pyöräkuormaajat ja Komatsu-louheautot käyvät tarvittaessa vaikka vuoroitta, jos maata pitää siirtää paljon ja nopeasti. Kalustomme koostuu alan parhaista merkeistä:

  • Liebherr
  • Komatsu
  • CAT
  • Hitachi
  • Volvo

Kun tarvitset laadukasta kumppania maansiirtotöihin, ota meihin yhteyttä!

Maanalaisten töiden erikoisosaaja Uudellamaalla - Jarkan Maansiirto Oy
Raskas maansiirto Uudellamaalla

Pitkä kokemus – tehokkaat työtavat

Lähes 50 vuoden kokemus alalta on hionut työtavoistamme turhat pois ja toimintamme on erittäin tehokasta. Ammattilaistemme ohjaamat isot kaivinkoneet siirtävät maata tehokkaasti autoihin ja isot kaivinkoneet ja pyöräkuormaajat siirtävät maata tehokkaasti maansiirtoautoihin ja dumppereihin. Varmistamme jo tarjousta tehtäessä, että kaluston- ja henkilöstön määrä on varmasti jokaiseen kohteeseen riittävä sekä kalusto oikeanlaista, jotta työt sujuvat mahdollisimman tehokkaasti ja tavara liikkuu.