Maanalaiset kohteet

Maanalaisten töiden erikoisosaaja - Jarkan Maansiirto Oy

Jarkan Maansiirto Oy on erikoistunut maanalaisiin töihin koko Suomessa sekä myös ulkomailla. Olemme toteuttaneet lukuisia maan alle sijoittuvia projekteja, joissa on tarvittu kokenutta maanrakennusalan osaajaa. Olemme luotettava kumppani, kun tunneliin tai luolastoon tarvitaan tehokasta tekijää, vaikka louheen kuormaukseen, kuljetukseen tai muihin aputöihin. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous! 

Monipuoliset maanalaiset kohteet

Olemme osallistuneet moniin maanalaisiin projekteihin ja meille on kertynyt mittavaa kokemusta mitä erilaisimmista maanalaisista kohteista. Tehokkaan kalustomme ja osaavan henkilöstömme ansiosta toimimme tehokkaasti myös maan alla, jossa tilaa on huomattavasti vähemmän tuhlattavaksi. Rajatussa tilassa tehtävä työ vaatii huolellisuutta ja tarkkuutta, jotta työt voi hoitaa tehokkaasti ilman haavereita. Teemme aliurakointia kyseisissä kohteissa:

  • tunnelit
  • pysäköintilaitokset
  • väestönsuojat
  • luolastot
  • koeluolat
  • teollisuustilat


Kun kaipaat monipuolista maanalaisten töiden tekijää, ota meihin yhteyttä!

Maanalaisten töiden erikoisosaaja Uudellamaalla - Jarkan Maansiirto Oy

Haastavat kohteet vaativat kokeneet tekijät

Olemme lähes 50 vuoden aikana saaneet maineen luotettavana urakoitsijana myös maanlaisiin kohteisiin. Tunnelit tai muut maanalaiset kohteet voivat olla työkohteina haastavia ja silloin kokemuksesta on paljon hyötyä. Lisäksi käyttämämme kalusto on suunniteltu maanalaisiin kohteisiin. Koneita operoivat alan parhaimmat ammattilaiset, joilla on pitkä kokemus maan alle sijoittuvista kohteista. Kun kaipaat kokenutta osaajaa maanalaisiin töihin, ota yhteyttä!